ВРЪЗКА С НАС
Top

Study in BG

Руски език

Курсове по руски език

руски език - знаме за обучения

Индивидуалнo обучение

руски език - знаме за обучения

Групово езиково обучение

руски език - знаме за обучения

Корпоративно обучение

руски език - знаме за обучения

Специализирани курсове

Когато се се изгарят старите мостове между държавите, жизненоважно е да се градят нови, по-стабилни и дълговечни, основаващи се на дълбоко разбиране и взаимно уважение между културите. Политическата и икономическата нестабилност в региона не оказва влияние върху решимостта ни да продължаваме да предлагаме обучение по руски език.

Руският език е роден за около 150-160 млн. души по света, а общият брой говорещи този език надхвърля 250 млн. Изучаването на руски език ще Ви помогне да опознаете по-добре Русия – удивителна и разнообразна страна, простираща се на два континента, с богата култура и история.

Владеенето на руски език е предимство при установяване на контакти с представители на държавите, с които Русия има вековни политически, икономически и културни връзки.

Видове обучения по шведски език

Предлагаме пет вида езиково обучение: индивидуално, групово, корпоративно, специализирани курсове и изпитна подготовка. За да се запознаете по-подробно с тях, изберете съответния раздел.

Формат на обучение

Понастоящем форматът на обучение е онлайн, гарантиращ по-висока гъвкавост на работа и сигурна среда. При трайно стабилизиране на епидемичната обстановка ще предлагаме и обучение на живо  на избрано от клиента място, например в офиса му.

Нива на обучение

При разработката и провеждането на курсовете ни по руски език се ръководим от препоръките на Общата европейска референтна езикова рамка (CEFR). Обучението при нас е разделено на модули, всеки един от кои е в съответствие с нивата на Европейската езикова рамка. Можете да се запознаете с изискванията за нивата А1, А2, В1, В2, С1, С2 и да направите самооценяване на следния линк.

Преди да се запишете на обучение при нас, Вашето текущо ниво ще бъде оценено от специалист-методик по време на безплатна среща-консултация.

Времето, необходимо за покриване на едно ниво и преминаване към следващото, е променлива величина, зависеща от множество фактори: националност на обучавания и неговия предишен езиков опит, избрано индивидуално или групово обучение, интензивно или екстензивно учене, самостоятелна подготовка вкъщи, лична мотивация.

Препоръчителният хорариум за нивата по руски език като чужд е следният:

  • А1: 100-120 учебни часа
  • А2: покрито А1 + 180-200 учебни часа
  • В1: покрито А2 + 160-180 учебни часа
  • В2: покрито В1 +  380-720 учебни часа
  • С1: покрито В2 +280 учебни часа
  • С2: покрито С1 + 180 учебни часа

Информацията е взета от стандартите, учебните програми, изискванията и практическите тестове, предназначени за подготовка за изпити за сертификат ТРКИ (Тест по руски език като чужд) за съответните нива.

Както става ясно от хорариума, конкретният брой часове варира и включва работата с учител и самостоятелната работа, затова часовете може да са значително по-малко при по-интензивна самостоятелна работа.

Освен специално разработените ни програми за различните видове обучение, екипът ни е подготвил много собствени материали, списъци с думи с необходимата лексика, таблици, обяснения на най-важните елементи на граматиката и много автентични текстове за слушане и четене за различните нива.

За записване, консултации и всякакви въпроси, свързани с обученията по руски език - не се колебайте да се свържете с нас

Форма за заявка